INDIVIDUELE BEGELEIDING

Jouw persoonlijke trainingsschema
null

Op basis van onze kennismaking en screening gaan we samen aan de slag. Je krijgt een gepersonaliseerd trainingsschema in TrainingPeaks om doelgericht je lichaam naar een hoger niveau te brengen.

TrainingPeaks is een online platform om trainingen te plannen, registreren & analyseren. Dit kan zowel op je smartphone, als in je browser op de computer of laptop.

Door gebruik te maken van TrainingPeaks krijg zowel jijzelf, als ook jouw begeleidende coach meer inzicht in jouw prestaties en progressie. Als coach kunnen wij daardoor nog beter inspelen op jouw behoeften.

TrainingPeaks werkt als trainingsplatform samen met diverse 3th-party apps, zoals Zwift, Garmin, Polar, Strava en meer. Het volgen en registreren van workouts verloopt hierdoor heel eenvoudig.

VRIJBLIJVENDE INTAKE

Ben je nieuwsgierig geworden?
Wil je weten welk verschil we voor jou kunnen maken?

Vraag gerust een kennismakingsgesprek aan!

NEEM CONTACT OP

TRAININGPEAKS

Hoe werkt het?
null

Zoals gezegd is TrainingPeaks een online platform om jouw trainingen te plannen, registreren en te analyseren.

Het begint met jouw droom. Jouw droom representeert jouw ultieme doel. Samen zetten we dit om naar jouw einddoel en gaan we op de meest efficiënte manier naar dat doel toe werken. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw fysiek, je mindset en je dagelijkse routine en leefomgeving. Denk daarbij aan gezin, familie, werk, enz.

TrainingPeaks Jaarplan

We maken een jaarplan. Dit jaarplan is ons kompas. Soms wijzigt de koers omwille van obstakels, zoals een blessure of een ziekte, maar met een plan op lange termijn komen we op onze eindbestemming.

TrainingPeaks Weekschema

Het jaarplan wordt in Mesocycli onderverdeeld in weekschema’s.

Een mesocyclus is een trainingsperiode van een aantal weken. Elke trainingsperiode legt zijn eigen accenten richting het uiteindelijke trainingsdoel.

TrainingPeaks Dagschema

Uiteindelijk komen we bij de laatste stap en dat is het dagschema met onze workouts.

Een workout is een duidelijke weergave van de uit te voeren activiteit, intensiteit en duur. Elke workout brengt je een stapje dichter tot het realiseren van het einddoel.

Om de gestructureerde workouts eenvoudig te kunnen uitvoeren, kunnen deze upgeload worden op jouw favoriete apparaat, zoals bijv. GPS, smartwatch, of een third party app, zoals Zwift of Strava. Op deze manier is jouw coach ook tijdens de training nabij om je te ondersteunen.

Na de training ontvangt jouw coach een bericht dat de training is afgerond. Hij kan vervolgens beginnen met analyseren van de trainingsdata en waar nodig jouw persoonlijke trainingsplan bijsturen.

BEGIN VANDAAG NOG

Bekijk ons aanbod.

Met de juiste training en mindset kan ook jij bergen verzetten!

Kies voor efficiënt trainen.

JA, IK GA AAN DE SLAG

AANBOD INDIVIDUELE BEGELEIDING

Hypotoon. Isotoon. Hypertoon.
null